Ο καφές είναι από καιρό εμπόρευμα. Κυκλοφορούσε στο εμπόριο, πωλούνταν όπως το λάδι ή το βαμβάκι. Σούπερ σκούρο ψητό για να αφαιρέσετε τις περίεργες γεύσεις από τους κόκκους καφέ χαμηλής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, όλος ο καφές είχε σχεδόν την ίδια γεύση: άνθρακας, στάχτη και πικρία.
Η τρέλα του specialty καφέ άφησε πίσω του αυτές τις παλιές πρακτικές και προσπάθησε να προσφέρει κάτι καλύτερο. Αυτή η κίνηση από το παλιό στο νέο συχνά επικοινωνείται σε «κύματα καφέ». Ας προσπαθήσουμε να τα εξηγήσουμε παρακάτω.
Καφές Πρώτο κύμα — Cafea de bază de calitate scăzută, obținută fără trasabilitate, prăjită fără măiestrie și vândută învechită.
Καφές Το δεύτερο κύμα — accent mai puternic pe calitatea cafelei, dar și mai mult pe băuturile creative de cafea, cum ar fi latte-uri și frappe-uri aromate. Cafeaua are un gust mai bun pentru că este de calitate superioară, dar prăjirea este încă foarte întunecată (dark), rezultând în mare parte arome amare.
Καφές Το Τρίτο Κύμα — Accent foarte puternic pe cafea de calitate specială. Prăjirea este complet reimaginată pentru a scoate cea mai buna aromă posibilă, de obicei cu o prăjire ușoară sau medie. Transparența originii este apreciată, iar iubitorii de cafea sunt mai conectați la fermele și regiunile și țările de origine decât oricând. Calitatea avansată din toate punctele de vedere, de la prepararea cafelei cu expresoare manuale până la crearea de artă în latte.
Când vine vorba de asta, cafeaua valului 3 (denumită cel mai frecvent „Ειδικός καφές ”) este o reinventare completă a cafelei. Fiecare aspect al lanțului de aprovizionare, prăjirea, prepararea cafelei și serviciul in cafenele, a fost evaluat și reîmprospătat, cu accent pe calitate și transparență. Acesta este viitorul cafelei și merită explorat.
Te va captiva, te va conecta cu mulți fermieri din întreaga lume care cultivă Εξαιρετικός καφές . Îți va oferi șansa de a te conecta cu tine în fiecare dimineață.